Nye teknologier og digitale løsninger forenkler stadig hverdagen din. Dette betyr at du kan nyte godt av at mange tjenester er mer tilgjengelig enn det de var før. Dette er fleksible løsninger som på sikt vil gjøre det enklere for folk flest å ta førerkortet. I dag kan du også få førerkortet i digital utgave ved bruk av en app.

Du kan lese til teoriprøven ved bruk av en ebok. Dette gjør at du enkelt kan forberede deg til teoriprøven hjemmefra på nett. Du kan også velge å ta førerkortet ved å delta i et intensivt kurs. Det er selvfølgelig mulig å ta førerkortet på den tradisjonelle måten også.

Forbered deg til teoriprøven på nett

Det anbefales å bruke tiden godt på både teori og praksis før oppkjøring. Du bør derfor ta deg god tid til å lese pensum før du tar teoriprøven. For å gjøre det enklere for deg har mange aktører tilrettelagt for at du kan teste dine kunnskaper på nett. Ved å ta en gratis teoritentamen får du raskt vite om du er klar for eksamen.

Du finner mange tilbud og kampanjer på tjenester som tilbys i sammenheng med førerkortet på nett. I den forbindelse kan du også se om du finner en aktuell casino bonus som frister. Du finner også andre tilbud og rabatter som kan være av interesse. Det er alltid en fordel å ta en liten pause fra eksamenslesingen.

Benytt deg av en praktisk ebok

Førerkortet er forholdsvis dyrt for de aller fleste nordmenn. Du bør derfor spare i god tid før du begynner på førerkortet. I den forbindelse kan du besøke nettsiden KjøpBitcoins.com for å se om Bitcoin er noe for deg. Kryptovaluta kan være en ypperlig sparemetode for deg som ønsker å spare over tid.

Du kan blant annet lese til teoriprøven ved bruk av en ebok. Her finner du enkelt frem til den nødvendige informasjonen som kreves til teoriprøven. Selve teoriprøven må tas skriftlig på en av Vegvesenets trafikkstasjoner nær deg. Før du kan øvelseskjøre kreves det at du tar trafikalt grunnkurs.

Praktisk opplæring på to uker

Det er mulig å ta den praktiske delen av førerkortet på to uker. Dette er et intensivt kurs som tilbys av mange kjøreskoler i hele Norge. Det anbefales at du har bestått teoriprøven før du begynner på et intensivt kurs. Opplæringen vil som regel foregå på den kjøreskolen som skal tilrettelegge for  oppkjøringen din.

Ved å fullføre et intensiv kurs kan du ta oppkjøringen raskere enn vanlig. Du trenger da ikke å bruke lang tid på å ta kjøretimer. Om du ikke har fylt 25 år, må du først gjennomføre trafikalt grunnkurs. Dette er et kurs som gir deg retten til å øvelseskjøre på norske veier, før du har førerkortet i hånden.

Få et digitalt førerkort på mobilen

Statens vegvesen tilbyr i dag et digital førerkort. Dette er en praktisk løsning som passer perfekt til deg som ønsker å ha førerkortet trygt lagret uansett hvor du er. Digitalt førerkort fungerer ved hjelp av en app som foreløpig bare kan benyttes i Norge.