Å skrive kjørejournaler for hånd kan være både tungvint og tidkrevende. For både ledere og ansatte er det mye annet du heller kan bruke tid og krefter på. Med MiniFinder elektroniske loggbok registreres reiser automatisk, og det forenkler flere stadier i hele virksomheten. Da trenger du ikke å skrive ned hver kjørelengde for hånd og trenger ikke å bekymre deg for feil som lett kan gjøres av den menneskelige faktoren.

Basert på GPS -teknologi registrerer digitale kjørelogger automatisk viktige datoer, kjørelengde og reisetid. Gjennom banesenderen som er montert i kjøretøyer, kan du deretter enkelt merke hver stasjon som en privat eller forretningsreise. Det er også mulig å få oversikt etterpå, uten mye ekstraarbeid. Statistikk blir samlet automatisk, og du kan direkte se en samling av forskjellige tidsperioder. Du trenger ikke å investere energi i å lage statistikk, i stedet kan du se en fullstendig pålitelig oppsummering av alle kjørelengder og informasjon om dem.

Det spiller ingen rolle om du er ansatt eller leder, hva slags selskap det er, å ha et effektivt sporingssystem med en tilhørende loggbok er uvurderlig. Takket være teknologiens verden trenger vi ikke lenger å kaste unødvendig tid på administrativt arbeid, men kan heller fokusere på den virkelige jobben. MiniFinder tilbyr flere forskjellige GPS -løsninger som forenkler hverdagen for mange, inkludert deres billøsning, som er veldig verdsatt av flere spillere. Zepto -trackeren deres kan kobles til flere forskjellige kjøretøyer og lar deg holde et øye med både nåtiden og fortiden ved hjelp av historiefunksjon.

Koble en digital kjørerekord til en GPS gir en uvurderlig oversikt over selskapets kjøring, samt tilgang til mye informasjon om kjørelengder og kjøretøyets aktivitet. Det gir også ekstra sikkerhet for ansatte, der deres posisjon lett kan sees i sanntid, for eksempel hvis ulykken skulle inntreffe og du raskt må se posisjonen til kjøretøyet.

I tillegg til bilsporeren, tilbyr MiniFinder også elektroniske kjørelogger som du kan laste ned til mobilen, nettbrettet eller datamaskinen. Den har alle funksjonene du trenger når det gjelder kjøring av logger, og systemet har forenklet jobben for tusenvis av brukere. Bedrifter trenger ikke å fokusere på feil ting, spesielt ikke når det er så enkelt å gjøre på en annen mer effektiv måte. Et stort pluss er å kunne bruke tid og penger på det som kan utvikle virksomheten i stedet.

Les mer om MiniFinders elektroniske kjørebok