Teoriappen Bil er en populær app som hjelper deg med å bestå teoriprøven for bil. Her får du tilgang på en rekke gode hjelpemidler som får deg til å garantert få en høyere score. Selvfølgelig skal du fortsatt lese godt, men denne appen er virkelig hjelpsom.

Dersom du laster ned Avast AntiTrack Premium og denne appen i dag, kan du trygt studere til teoriprøven uansett hvor du skulle befinne deg. I denne artikkelen ser vi nærmere på akkurat hva som er så bra med Teoriappen Bil.

Til Android og til iOS

Oppgaver for hele pensum

Appen er altomspennende, og den dekker dermed alt du får på prøven, i tillegg til mye du ikke vil støte på. Dessverre er det slik at alle prøver er forskjellige, slik at du ikke kan komme deg utenom det faktum at ingen apper gir deg kun de spørsmålene du får på prøven.

Det er allikevel godt å ha hele pensumet å pugge i en eneste app!

Gode forklaringer

Gode forklaringer er alfa omega når du skal jobbe med teoriprøven. I denne appen får du innsikt i hvordan oppgavene du jobber med faktisk løses med gode forklaringer.

Kan du bestå?

Den kanskje beste funksjonen er informasjonen om når du vil bestå. Hvordan vet egentlig appen dette? Jo, den ser nærmere på hvor godt du presterer, sammenlignet med sjansene for at lignende spørsmål dukker opp. Er du flink over tid, vil appen si ifra når du faktisk kan bestå prøven!